Koningin Máxima aanwezig

Koningin Máxima aanwezig

Iedereen doet mee in de samenleving, geld kan dat mogelijk maken. Maar ook bij een aantrekkende economie, blijven toch nog veel mensen aan de kant staan. Ondernemende mensen, studenten, werklozen, ondernemers en zelfstandigen. Hoe kunnen we hen bereiken en mee laten doen in de maatschappij? En welke rol ligt daar voor de financiële instellingen in Nederland?

Interessante vraagstukken waar veel over gezegd kan worden. Dit gaan wij dan ook doen samen met het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship (FINE) van De Haagse Hogeschool. Ook hebben we verschillende financiële instellingen uitgenodigd, die allemaal bezig zijn met vernieuwingen en veranderingen in de financiële wereld. En wij zijn natuurlijk erg verheugd met de komst en de inhoudelijke bijdrage van Hare Majesteit Koningin Máxima.

Programma

We starten met een plenair gedeelte met meerdere keynote sprekers. Na de speeches vindt er een debat plaats tussen Qredits en de Rabobank. Tijdens de pauze, de debatten en in de workshops presenteren verschillende financiële dienstverleners zich aan het publiek. In de workshops is er aandacht voor ervaringen in het buitenland met inclusieve financiering (en financial education en green finance), nieuwe vormen van bedrijfsfinanciering en sociaal ondernemen. Meer details vind je terug in het uitgebreide programma.

Wil jij hierover horen en meepraten? Dat kan. Kom op 22 maart naar Meedoen Geld(t) in De Haagse Hogeschool.

Zowel ondernemers, financiële instellingen, besluitmakers als politici zijn aanwezig.

Aanmelden

Aanmelden Is niet meer mogelijk.

Aanmelden Meedoen Geld(t)

 

Praktische informatie

Datum :  22 maart
Aanvangstijd :   8.30 tot 14.00 uur
Locatie :   De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag
Prijs :   Gratis
Organisatoren :
    
 Qredits en Lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship van de Haagse
Hogeschool 

Over Qredits

Qredits is een private non-profit instelling die ondernemers in Nederland ondersteunt bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf door het aanbieden van kredieten tot € 250.000, coaching en tools. Qredits heeft meer dan 7.000 ondernemers afgelopen jaren gefinancierd voor een totaal bedrag van 130 miljoen euro en heeft daarmee 10.000 banen gecreëerd.

Koningin Máxima aanwezig