Qredits en Alfa Accountants & Adviseurs

Qredits en Alfa Accountants & Adviseurs

Alfa richt zich ook op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Alfa biedt hen een scala aan diensten, zoals de financiële administratie, fiscaal-juridische zaken, subsidies en adviezen over salaris en personeel.

Marco Vermin: "Wij merken dat in deze tijd ondernemers niet alleen een goede administratie nodig hebben voor hun bedrijfsvoering maar dat ze juist behoefte hebben aan persoonlijk advies. Iemand met wie ze kunnen klankborden over de keuzes die ze moeten maken binnen hun onderneming en die ze helpt bij het wegwijs worden in de wereld van mogelijkheden qua financiën, regels en wetten. Omdat wij ondernemerschap makkelijker willen maken is de samenwerking met Qredits een logische stap".

Qredits biedt coaching, Microkrediet en MKB-krediet aan startende en bestaande ondernemers, die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Qredits. Het doel is om ondernemerschap in Nederland toegankelijker te maken: "Ondernemers hebben de toekomst. Qredits gelooft daarin en draagt daarin bij door diensten en producten aan te bieden die zowel de startende als bestaande ondernemer helpt bij het succesvol (door)starten.", aldus Roy Spit. Alfa ondersteunt dit van harte en zal door het beschikbaar stellen van haar adviseurs een rol gaan spelen in de persoonlijke coaching van deze ondernemers.

Qredits en Alfa Accountants & Adviseurs