Qredits kantoor op Bonaire geopend

Qredits springt in op de beperkte financieringsmogelijkheden voor ondernemers op Bonaire met kredieten tot $ 25.000. Daarnaast kan de ondernemer bij de start van zijn bedrijf worden ondersteund met verschillende online tools én fysieke coaching. Qredits werkt hierbij samen met stichting PUM Netherlands senior experts en zal daarnaast ook een eigen lokale coachpool oprichten.

 

Elwin Groenevelt was vanuit Qredits aanwezig bij de opening.

 Ik ben ontzettend blij dat we al onze ervaringen van de afgelopen zes jaar kunnen gebruiken om startende en bestaande ondernemers op Bonaire te ondersteunen. Bonaire is een prachtig eiland met veel mogelijkheden en idealen. Qredits draagt graag haar steentje bij om dit te realiseren!"

Kick-off EigenBaas programma Bonaire

Ook heeft op 21 augustus de kick-off van het EigenBaas programma plaatsgevonden. Elwin Groenevelt heeft in bijzijn van de gezaghebber en algemeen directeur mevrouw dr. Lydia A. Emerencia de aftrap gegeven van het programma op Scholengemeenschap Bonaire (Havo/VWO en MBO) en op Forma (beroepsonderwijs).

Met het EigenBaas programma maken studenten al in vroeg stadium kennis met ondernemerschap. In het programma wordt de student meegenomen in de échte ondernemerswereld: de student bespreekt samen met een Qredits bedrijfsadviseur een case, gaat zelf aan de slag met een ondernemingsplan en pitcht uiteindelijk zijn of haar plan voor een jury.

Interesse vanuit Aruba

Inmiddels heeft ook Aruba aangegeven interesse te hebben om samen met Qredits het ondernemerschap te stimuleren op het eiland. Elwin Groenevelt sprak met Minister president Eman over mogelijke introductie van Qredits op Aruba.

Qredits kantoor op Bonaire geopend