Qredits verstrekt 5.000e krediet in Nederland

Het krediet is uitgereikt aan ondernemer Friso de Bruijn. Friso is medeoprichter en het gezicht van het bedrijf WerkgeversGids.nl. Het krediet is bedoeld voor de opstartkosten van het bedrijf.

In een kort interview met Hans Biesheuvel vertelt Friso dat het lastig was om krediet te krijgen bij de bank. "Alle banken verwezen ons direct door naar Qredits. Met allemaal dezelfde reden: Qredits is gespecialiseerd in het financieren van start-ups, door onder andere het stukje begeleiding die ze kunnen bieden. Het contact met Qredits is vanaf het eerste moment heel professioneel en prettig verlopen."

uitreiking 5000e krediet

 

WerkgeversGids.nl

Online platform WerkgeversGids.nl ziet transparantie als een manier om werkzoekenden te helpen met het vinden van een nieuwe werkgever. Daarom biedt WerkgeversGids zoveel mogelijk informatie over werkgevers en hun carrièremogelijkheden. Ook biedt WerkgeversGids gebruikers van het platform de mogelijkheid om actief deel te nemen als ambassadeur van een werkgever. Hiermee kan alle informatie die een ambassadeur interessant vindt, gedeeld worden met zijn vrienden, o.a. via Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo kan hij vrienden voorzien van interessante informatie, nieuwtjes en verschillende carrièremogelijkheden en wordt hij actief beloond voor de promotie die hij verricht. Voor werkgevers vormt het hiermee een integraal platform waarop ze heel overzichtelijk via een netwerk van specifieke nichesites en ambassadeurs hun werkgeversmerk kunnen managen en promoten.

Mijlpaal

De overhandiging van het 5.000e krediet is een mooie mijlpaal voor Qredits.  
"De missie van Qredits is om krediet, coaching en ondernemerstools aan te bieden aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Met een portefeuille van 5.000 kredieten (tot 150.000 euro) levert Qredits een belangrijke bijdrage aan de financierbaarheid van het midden- en kleinbedrijf in Nederland", aldus Elwin Groenevelt, algemeen directeur Qredits.

Kijk hier de uitzending terug van 'De Ondernemersclub'

Qredits verstrekt 5.000e krediet in Nederland