Qredits verwelkomt 555e Qredits-coach

Qredits verwelkomt 555e Qredits-coach

14-07-2014 ErvaringCoach

Masha is al jaren werkzaam bij ABN AMRO Bank. Al lange tijd volgt Masha onze Koningin bij haar activiteiten rondom microkredieten; ook Qredits heeft al jaren haar warme belangstelling. "Ik vind Qredits een mooi en bijzonder initiatief en wilde me daar graag voor inzetten. Echter, mijn functie bij de bank wilde ik niet opgeven, dus toen de mogelijkheid kwam om coach te worden heb ik dit met beide handen aangegrepen."

Het intakegesprek vond plaats met regio-coördinator Martin van der Westen. Na dit gesprek wist Masha het helemaal zeker, hier wilde ze zich voor inzetten. "In eerste instantie twijfelde ik over mijn achtergrond. Ik ben commercieel medewerker financieel specialisten en heb geen zakelijke achtergrond. Wel heb ik veel ondernemers om me heen en heb ik ervaring met coaching. In de praktijk merk ik dat juist deze ervaring heel erg belangrijk is."

De motivatie van Masha om coach te worden staat als een huis. "Ik probeer altijd bij mensen hun passie te ontdekken. Bij de bank merkte ik dat passies van mensen soms waren weggestopt, omdat ze teleurgesteld waren door de bank. Qredits geeft mensen met een passie voor hun vak en ondernemerschap mogelijkheden om te gaan ondernemen, zowel met krediet als coaching. Ik vind het geweldig dat ik hieraan een steentje kan bijdragen."

Sinds afgelopen mei is Masha gekoppeld aan een ondernemer die zich bezighoudt met een nieuw fitnessconcept. "We hebben het vooral over successen, twijfels en andere zaken die haar bezig houden. De coaching is dus voornamelijk gericht op persoonlijke effectiviteit. Een ondernemer heeft er heel veel aan als er iemand tegenover hem of haar zit die objectief is, van een afstand meekijkt en een andere pet op heeft," aldus Masha.

Qredits verwelkomt 555e Qredits-coach