Record aantal kredieten verstrekt

Record aantal kredieten verstrekt

21-03-2017

2017 is goed van start gegaan! Op gebied van kredieten zijn de afgelopen twee maanden alle records gebroken. Qredits heeft in januari en februari samen 350 kredieten verstrekt met een totaal kredietvolume van € 7,5mln. De groei was vooral duidelijk zichtbaar in het segment Microkrediet: een groei van 30%!

Verbreding dienstenaanbod

Verder staat dit jaar voor Qredits in het teken van verbreding! Verbreding van de activiteiten en het dienstenaanbod voor ondernemers. In dat kader zijn we het jaar goed gestart met de introductie van de Qredits Academy en de Business Bootcamp. De afgelopen maanden zijn ook 4 regionale EigenBaas Avondscholen gestart.

Introductie leaseproduct

Qredits bereidt zich momenteel voor op de introductie van een nieuw financieel leaseproduct medio 2017. Meer informatie en details zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Achtergestelde Lening

Daarnaast loopt nog de pilot Achtergestelde Leningen in samenwerking met de Rabobank. De afgelopen maanden zijn er drie achtergestelde leningen verstrekt, waarbij Qredits het risicodeel financiert en de Rabobank een middellange lening. Voor meer informatie neem contact op met Qredits via [email protected]

Record aantal kredieten verstrekt