Samenwerking Qredits en Welten

02-06-2010

Welten is marktleider in het op interim-basis beschikbaar stellen van financieel specialisten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Daarnaast verzorgt en ontwikkelt het bedrijf opleidingen voor de financiële sector. 

Speciaal voor klanten van Qredits heeft Welten een trainings- en coachingstraject ontwikkeld, waarbij startende microkrediet ondernemers worden begeleid in de opstart en ontwikkeling van hun onderneming.

Ruim vijftien ‘Weltenaren’ hebben zich vrijwillig aangemeld voor dit project. Zij zijn afkomstig uit alle windstreken en hebben ieder een eigen specialisme. Voor het komend jaar – en mogelijk langer – zullen zij als coach gekoppeld worden aan een vijftiental ondernemers die een microkrediet bij Qredits hebben afgesloten.

Welten is ervan overtuigd dat dit project voor alle betrokkenen een ‘win-win-situatie’ oplevert. Enerzijds heeft de deskundigheid van de coaches een positief effect op de ontwikkeling van de ondernemer en anderzijds is dit maatschappelijk verantwoorde project een bijzondere leerervaring voor de coaches!

Samenwerking Qredits en Welten