Succesvolle pilot met coaches in het onderwijs

Succesvolle pilot met coaches in het onderwijs

Qredits stelde voor dit programma onder andere een aantal coaches beschikbaar om de studenten klaar te stomen voor het ondernemerschap. De studenten die het programma hebben gevolgd, waren daadwerkelijk bezig om naast hun studie een eigen bedrijf op te richten. In het programma gaat het dus om echte ondernemers en geen fictieve plannen.

Het onderwijsprogramma bestaat onder andere uit een kick-off door een bedrijfsadviseur van Qredits, de e-learning Ondernemingsplan Schrijven en een coachingstraject.

Vooral het coachingstraject met coaches van Qredits werd door de studenten als zeer positief ervaren. Na evaluatie werden de coachingstrajecten zonder uitzondering beoordeeld met ‘zeer goed’ en ‘uitstekend’. Kortom, een succesvolle pilot, waardoor we met deze resultaten ons ondernemerschapsonderwijs-programma verder kunnen uitbouwen.

Lijkt het u ook leuk om een groep studenten voor een aantal maanden te begeleiden bij het opstarten van hun eigen bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met Pleuni Kalenkamp, [email protected]

Succesvolle pilot met coaches in het onderwijs