Qredits neemt deel aan Masterclass in Londen

Qredits neemt deel aan Masterclass in Londen

Een autoriteit op het gebied van coaching en mentoring is professor David Clutterbuck. Naast co-founder van het European Mentoring and Coaching Council heeft de professor inmiddels meer dan vijftien boeken geschreven over coaching en mentoring. Het meest bekende en wereldwijd verkochte boek is Everyone needs a mentor. Qredits heeft van 14 t/m 17 april samen met tien andere landen deel mogen nemen aan een Masterclass van professor Clutterbuck over coaching en mentoring.

Doel van de masterclass was om snel groeiende Microfinancieringsorganisaties de juiste tools te geven verder te groeien en hun beleid op het gebied van coaching en mentoring te professionaliseren. Belangrijke onderwerpen die aan bod zijn geweest hadden betrekking op o.a. het bepalen van de kwaliteitscriteria van coaches, de werving van coaches, maar ook opleiding en training van zowel bedrijfsadviseurs als coaches.

Qredits heeft een aantal concrete aanbevelingen gekregen welke op korte termijn doorgevoerd kunnen worden. We houden jullie hier vanzelfsprekend graag van op de hoogte. In ieder geval kunnen we weer stappen maken in de verdere professionalisering van onze coachpool.

Qredits neemt deel aan Masterclass in Londen