Gemeente Almelo

Gemeente Almelo

Als ondernemer snel en adequaat hulp nodig? Het ondernemersloket van de Gemeente Almelo biedt dit én meer. Onder één loket gaan zij graag in gesprek over zaken als wet- en regelgeving, bedrijventerreinen, fiscale kwesties, subsidies en vergunningen. Ze adviseren over arbeidswetten, subsidiemogelijkheden en personeelsvragen. Ook helpen ze graag bij het invullen van sociaal ondernemerschap, een belangrijk criterium bij inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Spreker Arjen Maathuis

Op Stoom is hét evenement voor de startende ondernemer in Almelo en de regio. Wil je inspiratie opdoen of je kennis bijspijkeren? Wil je weten wat het nieuwe ondernemersloket van de gemeente Almelo voor jou kan betekenen? Kom naar Op Stoom en ontmoet andere beginnende ondernemers uit de meest ondernemende stad van Twente. Een ideale stad om je bedrijf te starten, om te ondernemen en om door te groeien.  

Almelo is blij met nieuwe ondernemers. Want ondernemerschap zorgen voor dynamiek, voor innovatie, voor creativiteit. Ondernemers zijn de drijvende kracht achter werkgelegenheid en groei. En daar profiteert uiteindelijk iedereen van. 

Gemeente Almelo