Provincie Overijssel

Provincie Overijssel

De Startversneller 

De Startversneller is een programma van Oost NL en de Provincie Overijssel voor een succesvolle start van je eigen bedrijf. Als startende ondernemer kan je in aanmerking komen voor een vouchers van
€ 1.000,- om te besteden aan een business coaching en € 1.000,- voor het volgen van een vakgerichte opleiding naar keuze. Daarnaast attenderen ze je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming.
Kom langs bij hun stand en kijk of jij ook in aanmerking komt voor De Startversneller.  

Spreker Eddy van Huijm

Samen bouwen aan een krachtige Overijsselse economie. Dat is het uitgangspunt van de provincie Overijssel. Ze stimuleren ondernemerschap en helpen ondernemers om met hun bedrijf tot bloei te komen. Daarom dragen ze ook graag bij aan Op Stoom, waar je als ondernemer kennis kunt maken met diverse organisaties die je op weg kunnen helpen. De provincie Overijssel is vertegenwoordigd met de Startversneller, een aanrader voor iedereen die zijn of haar startende bedrijf een boost wil geven. Maar maak vooral ook kennis met je collega’s; de andere ondernemers uit de regio. Samenwerken in een netwerk helpt je als ondernemer en maakt je werk leuker. 

Provincie Overijssel