Qredits

Qredits

Een sociale kredietverstrekker voor ondernemers? Dat zijn wij! Bij Qredits zijn we er niet om zelf winst te maken, maar om jou winst te laten maken. Je kunt bij ons terecht voor zakelijk krediet van € 1.000 tot € 250.000. Maar ook voor coaching, trainingen en handige tools ben je bij ons aan het juiste adres.  

Ben jij ondernemer of heb je plannen om te gaan ondernemen? Laat dan je ondernemingsplan tijdens ‘Op Stoom’ scannen door onze bedrijfsadviseurs. 
Staan je plannen nog helemaal in de kinderschoenen? Dan helpen we je graag verder met de Ondernemersschool! Heb je meer baat bij juridisch advies? Maak dan gebruik van de kennis van onze juridische kanjer Bianca, je treft haar bij de stand van Qredits, waar ze ook enkele voorbeeldcontracten voor je heeft. 

Workshop

Als ondernemer wil je natuurlijk winst maken om je bedrijf te laten slagen. Hoe je dat doet, verklappen we tijdens deze inspiratiesessie. Met deze 8 tips zet je de eerste stap en kun je direct aan de slag met de praktische Qredits tools! Bij Qredits kun je terecht voor zakelijk krediet variërend van €1500 tot €250.000, maar ook voor coaching en tools. Qredits is een sociale kredietverstrekker en is er voor ondernemers met een passie en een plan. Ben jij ondernemer of heb je plannen om te gaan ondernemen? Schrijf je dan nu in voor deze praktische sessie!

 

Qredits