Qredits; supporter van ondernemers

Qredits; supporter van ondernemers

Vanuit Qredits supporten we ondernemers, of je nu beginner bent, of al in de topklasse ‘speelt’. Wij staan altijd langs de kant om je aan te moedigen, zodat jij je eigen top bereikt. Ook als het even niet gaat zoals je hoopt, dan zijn we er voor je. Want ook dat hoort bij een goede supporter zijn.

Tijdens de Tour de France zetten we enkele van onze eigen ondernemers in de sportieve spotlight. Want ook ondernemen is topsport. Wie wint welke trui? Volg ons op Facebook!

Krediet

Of je nu wilt starten of juist een stap wilt zetten in je groei. In beide gevallen helpen we je graag verder als je een goed plan hebt. We kunnen je helpen met een krediet tot 250.000 euro. Maar we bieden meer dan dat. Want naast het geld dat we je kunnen lenen om je droom waar te maken, bieden we je als jouw grootste supporter graag meer.

Krediet aanvragen

Tools

Iedere topsporter presteert het best met het juiste materiaal. Daarom hebben wij voor ondernemers allerlei tools ontwikkeld om je aan te moedigen. In onze Academy bieden we je de mogelijkheid om op te laden voor je nieuwe stap. Zo bieden we je sjablonen aan voor je ondernemingsplan en kun je een heuse ondernemerstest doen om je kwaliteiten in kaart te brengen.  Ook vind je hier gratis onze e-learnings waarmee we hulp bieden om je ondernemingsplan op papier te krijgen. Bij topsport hoort namelijk ook een topplan.

Geef mij goed materiaal

Coaching 

Kun je net dat duwtje in de rug gebruiken? Om net dat stapje harder te kunnen doen? Of om je persoonlijke ‘record’ te verbeteren?
Onze vrijwillige coaches staan je graag bij met hun raad en daad om samen met jou het beste uit je onderneming te halen!

Ik wil een coach

Nieuwsgierig welke ondernemer de groene, gele, witte of de bolletjestrui wint? Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.

De winnaars van vorig jaar zetten we hieronder nog graag even in het zonnetje. Zij wonnen hun trui tijdens de Tour de France in de zomer van 2018. Staan die truien even portie goed hè?

Onze truienwinnaars van 2018

Qredits; supporter van ondernemers

Gele trui

GELE TRUI – Na jaren in het onderwijs te hebben gezeten ging zes jaar geleden het roer om voor Sibrecht Benning. De kookliefhebster begon haar Restaurant de Sjalot. Ondertussen serveert ze als chef hoogstaande gerechten uit haar Frans Arabische keuken. Keihard werken ze om haar restaurant naar een hoger plan te brengen. Daarom krijgt Sibrecht van ons de gele trui. Zo’n kanjer van een klant, die verdient deze ere-titel. Wij juichen je graag naar de top!

Qredits; supporter van ondernemers

Bolletjes trui

BOLLETJES TRUI - Door weer en wind. Berg op, berg af. Ondertussen mag ondernemer Robin van den Berg zich wel 'doorgewinterde' ondernemer noemen. Samen met zijn vader startte hij Botterhuren Harderwijk, maar in de crisis zaten ze toch echt even met de handen in het haar. Ze hebben flink geknokt voor hun bedrijf. Ondernemen is dan echt topsport. Nu gaat het ze weer voor de wind. Daarom verdient Robin de bolletjestrui, gewoon omdat hij behoorlijk heeft gebuffeld voor zijn passie. Lekker bezig Robin!

Qredits; supporter van ondernemers

Witte trui

WITTE TRUI - Slechts vier maanden is haar winkeltje Hooky Zandvoort open. We zeggen met recht winkelTJE, want dit zaakje in Zandvoort is echt een snoepje waar je overweldigd wordt met alles wat met haken of breien te maken heeft. Te leuk! Bij Qredits zijn we trots op ondernemers zoals Rachel, die op jonge leeftijd al durven te kiezen voor hun droom. Daarom verdient deze 24-jarige onderneemster onze witte trui, die in de Tour de France staat voor de winnaar in het jongerenklassement. You go girl!

Qredits; supporter van ondernemers

Groene trui

GROENE TRUI – Met een enorme sprint in het eerste startjaar verdient Lars Spiele van KLOF de groene trui van Qredits. Wij supporten ondernemers als Lars vanaf het begin. Zijn plan zat goed in elkaar en onze bedrijfsadviseur Liesbeth had vertrouwen in dit talent. Dat Lars meteen in het eerste jaar voor een flinke overwinning ging op zijn prognose hadden we niet aan zien komen. Mede daardoor verdient Lars deze eretitel.

Qredits; supporter van ondernemers