Qredits; supporter van ondernemers

Qredits; supporter van ondernemers

Vanuit Qredits supporten we ondernemers, of je nu beginner bent, of al in de topklasse ‘speelt’. Wij staan altijd langs de kant om je aan te moedigen, zodat jij je eigen top bereikt. Ook als het even niet gaat zoals je hoopt, dan zijn we er voor je. Want ook dat hoort bij een goede supporter zijn.

Tijdens de Tour de France zetten we enkele van onze eigen ondernemers in de sportieve spotlight. Want ook ondernemen is topsport. Wie wint welke trui? Volg ons op Facebook!

Krediet

Of je nu wilt starten of juist een stap wilt zetten in je groei. In beide gevallen helpen we je graag verder als je een goed plan hebt. We kunnen je helpen met een krediet tot 250.000 euro. Maar we bieden meer dan dat. Want naast het geld dat we je kunnen lenen om je droom waar te maken, bieden we je als jouw grootste supporter graag meer.

Krediet aanvragen

Tools

Iedere topsporter presteert het best met het juiste materiaal. Daarom hebben wij voor ondernemers allerlei tools ontwikkeld om je aan te moedigen. In onze Academy bieden we je de mogelijkheid om op te laden voor je nieuwe stap. Zo bieden we je sjablonen aan voor je ondernemingsplan en kun je een heuse ondernemerstest doen om je kwaliteiten in kaart te brengen.  Ook vind je hier gratis onze e-learnings waarmee we hulp bieden om je ondernemingsplan op papier te krijgen. Bij topsport hoort namelijk ook een topplan.

Geef mij goed materiaal

Coaching 

Kun je net dat duwtje in de rug gebruiken? Om net dat stapje harder te kunnen doen? Of om je persoonlijke ‘record’ te verbeteren?
Onze vrijwillige coaches staan je graag bij met hun raad en daad om samen met jou het beste uit je onderneming te halen!

Wil je een traject winnen? Deze maand zijn we zo sportief om drie coachingtrajecten weg te geven. Volg ons op Facebook, de actie maken we snel bekend.

Ik wil een coach

Nieuwsgierig welke ondernemer de groene, gele, witte of de bolletjestrui wint? Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.

Qredits; supporter van ondernemers