Stagiaire Rosan aan het woord

Stagiaire Rosan aan het woord

Innovatie en talentontwikkeling

Bij Qredits zijn we dol op innovatie en we groeien, in Nederland, maar ook internationaal. We zijn sociaal en helpen ook graag als studenten zich verder willen ontwikkelen. Daarom bieden we ook voor in het nieuwe jaar weer een stageplek aan. Om je kennis te laten maken met Qredits delen we het ervaringsverhaal van onze huidige stagiaire Rosan met je!  
 
De enthousiaste Rosan is 25 jaar en komt uit Almelo. Tijdens haar studie Media, Informatie en Communicatie heeft ze veel te maken gehad met het bedenken van creatieve concepten en het volledig uitwerken ervan. "Er zijn zelfs medestudenten die zo enthousiast zijn over hun concepten dat zij hier na hun studie misschien wel mee verder willen. Bij Qredits kunnen zulke jonge ondernemers een kans krijgen. Dit spreekt mij erg aan! In mijn omgeving hoorde ik de naam Qredits ook steeds vaker op een positieve manier voorbijkomen. Toen ik ook nog eens via verschillende kanalen de vacature voor stagiaire Marketing & Communicatie bij Qredits steeds vaker voorbij zag komen greep ik mijn kans. Ik was dan wel opzoek naar een afstudeerplek en de vacature was voor een meewerkstage, maar niet geschoten is altijd mis."

Geen dag te vervelen

"In februari 2019 ben ik bij Qredits begonnen en ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik hoef me geen dag te vervelen! De manier waarop Qredits met ondernemers omgaat spreekt mij erg aan. Het doel van Qredits is echt om de dromen van de ondernemer waar te maken. Dit gebeurt op een erg persoonlijke en betrokken manier. Qredits biedt niet alleen kredieten aan de ondernemers, maar ze kunnen ook bij Qredits terecht voor bijvoorbeeld coaching en trainingen."

Goede sfeer en veel geleerd

"Tijdens mijn stage heb ik onderzoek gedaan naar de klantreis die iemand die wil gaan ondernemen aflegt en gekeken hoe Qredits hier het best op in kan spelen om meer ondernemers aan zich te binden. Naast het afstuderen heb ik de andere helft van de week op de marketingafdeling meegewerkt. Hier heb ik heel veel verschillende werkzaamheden mogen doen, waardoor ik ook erg veel heb geleerd! Zo heb ik me onder andere beziggehouden met vormgeving, social media, de website en geholpen met het organiseren van evenementen. Ook ben ik regelmatig op pad geweest, waardoor je een nog beter beeld krijgt van wat Qredits allemaal voor ondernemers doet! De sfeer en collega’s op zowel de marketingafdeling als de andere afdelingen zijn erg leuk, ook niet onbelangrijk ;)"

Bevalt wederzijds

"Qredits groeit steeds meer en wordt steeds bekender waardoor de marketingafdeling het ook steeds drukker krijgt. Aangezien ik na deze stage als het goed is ben afgestudeerd en ik het hier erg naar mijn zin heb ga ik ook nog eens na mijn stage bij Qredits aan de slag!"

Geen vaatwassers uitpakken

"Qredits is een erg groeiend bedrijf waardoor je veel nieuwe ontwikkelingen leert. Klusjes als de hele dag koffie halen en vaatwassers uitpakken hoef je hier niet te doen. Je krijgt echt verantwoordelijkheden en maakt deel uit van een erg gezellig team! Het is niet alleen leuk om bij Qredits te werken, maar ook lekker! In de Qantine wordt twee keer per week een heerlijke lunch gemaakt."

Klinkt goed he?! Voor ons hoofdkantoor in Almelo is Qredits op zoek naar een stagiair marketing & communicatie (m/v). Wil jij stage lopen bij een innovatieve, jonge en maatschappelijke organisatie? Ben je enthousiast, energiek en heb je een ‘hands-on’ mentaliteit? Dan maken we graag kennis met je!

Stagiaire Rosan aan het woord