Qredits internationaal

Qredits internationaal

Qredits stimuleert internationaal het ondernemerschap
Naast onze kantoren in Nederland zijn we ook internationaal actief om ondernemer, startend of bestaand, te helpen met krediet, coaching of met tools van de Academy.

In het Caribisch deel van het Koninkrijk is Qredits sinds 2015 actief op Bonaire. Daarop volgden in 2017 de vestigingen op Aruba en St. Maarten van waaruit ook Saba en St. Eustatius worden bediend. Per april 2018 is op Curaçao een vestiging geopend om ook daar het ondernemerschap te stimuleren.

Sharing is caring
Toch reikt ons bereik verder dan eigen vestigingen op de Cariben. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kredietverstrekking zonder winstoogmerk inspireren we ook andere landen. Zo delen we kennis met microfinancieringsorganisaties in heel Europa. Een flink aantal microfinancieringsorganisaties staan nog aan de start van het proces en hebben veel aan de ervaring die wij met hen delen. Meer dan 100 van deze organisaties hebben hun krachten gebundeld door zich aan te sluiten bij het European Microfinance Network. Voor velen in dit netwerk zijn wij als Nederlandse organisatie de ‘best practice’, oftewel het succesvolle voorbeeld.

Niet alleen onze kennis maar ook onze producten gaan internationaal. Zo zijn onze e-learnings vertaald voor gebruik in onder andere Italië & Griekenland is hij ook in de Engelstalige versie beschikbaar. 

Alles om ondernemers en het ondernemerschap te laten groeien. Want wij vertrouwen op de kracht van ondernemers. Zowel in Nederland als wereldwijd.

Lees meer
Nieuwsgierig naar de websites van Qredits in het buitenland? Hieronder tref je de linkjes aan voor de verschillende sites.

 

Qredits internationaal