Wie is Qredits?

Wie is Qredits?

Qredits (Stichting Microfinanciering Nederland) is een gespecialiseerde kredietverlener die zich richt op de financiering van midden- en kleinbedrijf in Nederland. 

Qredits biedt drie financieringsproducten aan voor zowel startende als bestaande ondernemers. Het MKB-krediet en het Microkrediet.

  1. Het microkrediet is een zakelijke lening tot € 50.000.
  2. Het MKB-krediet is een zakelijke lening tussen de € 50.000 tot € 250.000.
  3. Een Hypothecair krediet is een zakelijke lening tot € 250.000.

 
Beide zijn lineaire leningen met een vaste rente en een looptijd van minimaal 1 jaar en maximaal 10 jaar (met uitzondering van het Hypothecair krediet welke een looptijd heeft van miximaal 20 jaar).

Naast een lening bieden wij ook coaching aan. Dit kunnen wij doen dankzij de inzet van honderden vrijwilligers.

Doel Qredits

Het doel van Qredits is de ontwikkeling van het midden- en kleinbedrijf te bevorderen door specifieke kredietverlening- en coaching faciliteiten aan te bieden aan startende en bestaande ondernemers. Qredits heeft geen winstoogmerk en wil vooral  ondernemerschap in Nederland breder toegankelijk te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Qredits verwijzen we je graag naar onze website www.qredits.nl.

Qredits, Stichting Microfinanciering Nederland, is geen bank maar een onafhankelijke en private kredietverstrekker met diverse partners. Allemaal betrouwbare organisaties die ondernemerschap belangrijk vinden en de visie van Qredits ondersteunen. Op deze manier worden krachten gebundeld en wordt het draagvlak onder Qredits vergroot. We onderscheiden partners op gebied van financiering, coaching en overheden. Meer informatie hierover vind je hier.

Wie is Qredits?