De beste financiering voor ervaren ondernemers

Je bedrijf loopt goed en je wilt uitbreiden. Minder zelf doen, meer aan anderen overlaten. Daarvoor is werkkapitaal nodig. Er komt veel op je af, maar wij staan je bij. Met de beste financiering voor ambitieuze ondernemers. En met coaching en training voor ervaren ondernemers zoals jij. Gaan we je groeiplannen
samen waarmaken?

scroll naar beneden

Zeer tevreden over de dienstverlening van Qredits. Helder in de communicatie en persoonlijk. Ze bieden jouw als ondernemer meer dan alleen het krediet. Zo kun je een coach in de arm nemen, gratis trainingen bijwonen en heb je een eigen contactpersoon.

De beste keuze maken

Een belangrijke keuze, het juiste krediet aanvragen. Waar moet je allemaal aan gedacht hebben als je geld wilt lenen voor je bedrijf? Waar doe je goed aan, zowel nu als in de toekomst? Wij helpen je op weg met de onderstaande informatie.

Hoeveel wil je lenen?

Vul hieronder je wensen in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.
Advies nodig? Vul dan onze kredietscan in.

€ 0 € 0
per maand

De rente varieert van 5,75% tot 8,75% afhankelijk van je situatie. Klik hier voor meer informatie

Al vele andere ervaren ondernemers gingen je voor

Download nu onze gratis whitepaper: Ondernemen met personeel

Je zaak groeit als kool en je hebt meer werk dan je aankunt. Moet je nou wel of geen personeel in dienst nemen? Doe je voordeel met deze gratis whitepaper.

Het aannemen van personeel is een grote stap voor MKB-ondernemers. Velen worden afgeschrikt door de mogelijke risico’s en de administratieve rompslomp. Tegelijk biedt het kansen om verder te groeien met je bedrijf. Aan de hand van dit whitepaper kun je bekijken of het bij je past.

Download nu onze gratis whitepaper: Ondernemen met personeel

Dit vragen andere ervaren ondernemers ons vaak

Met welke banken werken jullie samen?

Wij werken met alle banken samen. Maar het meest voorkomend zijn  samenwerkingen met de Rabobank, SNS Bank, ING bank, ABN AMRO bank en Triodos bank.

Lees verder
Wat onderscheidt jullie van andere partijen?

Wij onderscheiden ons o.a. op de manier waarop wij een kredietaanvraag beoordelen. Wij kijken meer naar de ondernemer en zijn of haar plan en minder naar zekerheden. Daarnaast bieden wij diverse…

Lees verder
Financiert Qredits ook werkkapitaal?

Qredits hanteert een voorzichtig beleid in het verstrekken van financiering voor werkkapitaal. Wij kijken met name naar jouw liquiditeitsontwikkeling en of onze middellange lening een oplossing…

Lees verder

Bewezen tools die je verder brengen

Ervaren ondernemers

Coachingsaanbod

Het ondernemerschap kent vele aspecten. Als ondernemer krijg je ook te maken met dingen waar je van nature minder goed in bent. Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Ervaren ondernemers

Trainingen

Investeren in jezelf als ondernemer is ongelooflijk belangrijk. Gun jezelf deze tijd. Wij hebben trainingen ontwikkeld speciaal voor jou, met thema’s waarvan je zelf hebt aangegeven behoefte aan te hebben. Het zijn op maat gemaakte trainingen, geleid door professionals en we geven ze op inspirerende locaties.

Ervaren ondernemers

E-learnings

Onze gratis e-learnings helpen we je om verantwoord verder te groeien met je bedrijf en de juiste keuzes te maken.

Jouw onderneming, op jouw manier, met onze hulp waar je dat wilt

Bij ons bepaal je zelf hoe je jouw zakelijke lening als ondernemer regelt. Wil je zelf direct online aan de slag om het te regelen? Of heb je liever extra hulp van één van onze ervaren adviseurs? Je sluit bij ons je krediet af op jouw manier.

Dit zijn de redenen waarom ervaren ondernemers voor ons kiezen:

  • Geen winstoogmerk
  • Persoonlijke aanpak
  • Begeleiding door ervaren coaches
  • Handige ondernemerstools
  • Gratis trainingen
  • Samenwerking met betrouwbare partners

Laat je overtuigen!

Ervaren ondernemers