Passende financiering voor ervaren ondernemers

Hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Passende financiering voor je plannen. En een bak aan kennis en ervaring om je op weg te helpen en te laten slagen.

scroll naar beneden

Jouw onderneming, op jouw manier, met onze hulp waar je dat wilt

Passende financiering voor je plannen

Je waagt de sprong, je gaat uitbreiden. En da’s een hele stap. Want wij begrijpen maar al te goed: die keuze maak je niet zomaar. Je gaat je droom achterna. Die langgekoesterde wens om nog meer te groeien en te doen wat je het liefste doet. Wat het ook is, het begint met ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits:

  • Passende financiering voor je plannen
  • Een bak aan kennis en ervaring om je te laten slagen
  • Zonder winstoogmerk, want al onze opbrengsten investeren we direct in goede begeleiding van onze klanten

Bewezen tools die je verder brengen

Ervaren ondernemers

Coachingsaanbod

Het ondernemerschap kent vele aspecten. Als ondernemer krijg je ook te maken met dingen waar je van nature minder goed in bent. Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Ervaren ondernemers

Volg onze trainingen

Als ondernemer komt er vaak veel op je af, ook genoeg waar je niet direct voor gekozen hebt. Wij helpen je graag met alles wat bij het ondernemerschap komt kijken. Met onze praktische bedrijfstrainingen maak je de volgende dag al stappen vooruit! Samen maken we jou en je onderneming een stukje beter.

Ervaren ondernemers

E-learnings

Onze gratis e-learnings helpen we je om verantwoord verder te groeien met je bedrijf en de juiste keuzes te maken.

Hoeveel wil je lenen?

Vul hieronder je wensen in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.
Advies nodig? Vul dan onze kredietscan in.

€ 0 € 0
per maand

De rente varieert van 7,75% tot 9,75% afhankelijk van je situatie. Klik hier voor meer informatie

De beste keuze maken

Een belangrijke keuze, het juiste krediet aanvragen. Waar moet je allemaal aan gedacht hebben als je geld wilt lenen voor je bedrijf? Waar doe je goed aan, zowel nu als in de toekomst? Wij helpen je op weg met de onderstaande informatie.

Al vele andere ervaren ondernemers gingen je voor

Download nu onze gratis whitepaper: Ondernemen met personeel

Je zaak groeit als kool en je hebt meer werk dan je aankunt. Moet je nou wel of geen personeel in dienst nemen? Doe je voordeel met deze gratis whitepaper.

Het aannemen van personeel is een grote stap voor MKB-ondernemers. Velen worden afgeschrikt door de mogelijke risico’s en de administratieve rompslomp. Tegelijk biedt het kansen om verder te groeien met je bedrijf. Aan de hand van dit whitepaper kun je bekijken of het bij je past.

Download nu onze gratis whitepaper: Ondernemen met personeel

Laat je overtuigen!

Dit vragen andere ervaren ondernemers ons vaak

Met welke banken werken jullie samen?

Wij werken met alle banken samen. Maar het meest voorkomend zijn  samenwerkingen met de Rabobank, SNS Bank, ING bank, ABN AMRO bank en Triodos bank.

Lees verder
Wat onderscheidt jullie van andere partijen?

Wij onderscheiden ons o.a. op de manier waarop wij een kredietaanvraag beoordelen. Wij kijken meer naar de ondernemer en zijn of haar plan en minder naar zekerheden. Daarnaast bieden wij diverse…

Lees verder
Financiert Qredits ook werkkapitaal?

Qredits hanteert een voorzichtig beleid in het verstrekken van financiering voor werkkapitaal. Wij kijken met name naar jouw liquiditeitsontwikkeling en of onze middellange lening een oplossing…

Lees verder
Ervaren ondernemers