Qredits heeft impact

Qredits heeft impact

Waarschijnlijk ken je ons al. Maar ken je ons al goed? Ben je ook al bekend met onze missie en visie waardoor we onszelf een sociale onderneming noemen? Waarom we bijvoorbeeld voorkeur geven aan het woord kredietverstrekker en liever geen bank worden genoemd?

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. We zijn geen bank, maar een stichting. We zijn er dus niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Dat scheelt één woord maar daarmee de wereld. Het verschil dat we maken zit hem overigens niet in dit ene woord. Maar waar het wel in zit, dat hebben we onderzocht.

Social Impact 2020

Qredits publiceert haar Sociaal Jaarverslag 2020. De sociale kredietverstrekker deelt hiermee haar impact op de maatschappij. 

Bekijk Sociaal Jaarverslag 2020

Social Impact 2019

Qredits publiceert haar Sociaal Jaarverslag 2019. De sociale kredietverstrekker deelt hiermee haar impact op de maatschappij. 

Bekijk Factsheet 2019

Bekijk Sociaal Jaarverslag 2019

Social Impact 2018

De cijfers uit het jaar 2018 zijn in onderstaande factsheet te vinden. 

Social Impact 2017

We wilden graag weten wat onze impact is geweest op de maatschappij, sinds het ontstaan maar ook in het jaar 2017. Met dank aan onze klanten presenteren we onderaan deze pagina ons ‘Sociaal Jaarverslag 2017’.

Voor wat betreft het verslag, daarvan durven we best alvast een tipje van de sluier op te lichten; we doen het anders en dat doen we goed.

Download Sociaal Jaarverslag 2017

VIDEO

Omdat cijfers niet alles zeggen, hebben we onze klanten ook gevraagd hun verhaal te delen. Zo hebben we Heidi, Stanny en Adrian & Michel in de spotlights gezet om meer te over onze impact op de maatschappij te vertellen. Hartstikke leuk, want allen zijn ze enthousiast over het ondernemen.

Bekijk hier de social impact video

Bekijk hier de video van Stanny

Bekijk hier de video van Heidi

Bekijk hier de video van Michel en Adrian

Sociaal Jaarverslag 2017

Sociaal Jaarverslag 2017

Benieuwd naar onze impact op de maatschappij?
Met behulp van infographics, leuke verhalen, foto’s en korte simpele uitleg vertellen we je in ons Sociaal Jaarverslag 2017 hier meer over.

Interactieve pdf

Ervaringsverhalen

Qredits heeft impact