Support

Support

Met het (gratis) programma TeamViewer kan Qredits tijdelijk met je meekijken op je scherm. Daaarmee kunnen we je beter helpen als je ergens hulp nodig op bijvoorbeeld de website, de kassa of in een e-learning. Je kunt dit downloaden op aanwijzingen van een medewerker van Qredits.

Stap 1: Neem contact op met Qredits

Bel eerst met de helpdesk, via 0546-534010.
Maak de juiste keuze in het menu en leg de Qredits-medewerker je vraag voor. 

Stap 2: Download supportprogramma

Klik op één van de logo's om het supportprogramma te downloaden:

  Teamviewer downloaden voor Linux

 

Stap 3: Open het supportprogramma

De computer vraagt wat hij met het supportprogamma moet gaan doen. Klik op ‘uitvoeren’ of 'openen'. In sommige browsers moet je eerst 'opslaan' klikken alvorens je het bestand kunt openen.

Stap 4: Toestaan

Wellicht krijg je nog een beveiligingsmeldingen zoals ‘wilt u toestaan dat het programma wijzigingen aanbrengt aan uw pc' klik in dat geval dan op: 'toestaan', 'ok'of 'ja'.

Stap 5: Qredits-medewerker toegang geven

Het onderstaande scherm verschijnt; Je kunt nu het 'Uw ID' en ‘Wachtwoord’ aan de Qredits-medewerker doorgeven zodat er kan worden meegekeken. 

screendump teamviewer

TeamViewer is veilig

Meer dan 200.000.000 gebruikers in meer dan 200 landen werken reeds succesvol met TeamViewer. Na het downloaden kan TeamViewer onmiddellijk worden gebruikt. Laden, starten en u kunt beginnen - je eerste sessie kan in minder dan een minuut beginnen.

Teamviewer is veilig: je geeft éénmalig toegang tot je scherm en sluit zelf af wanneer je dat wilt. Na de sessie kan er niet meer worden meegekeken. De software kan daarna weer verwijderd worden. Meer informatie over veiligheid vind je op de website van TeamViewer.

Support