Wanneer zijn jouw geldzaken fit?

Wanneer zijn jouw geldzaken fit?

Ben jij benieuwd hoe je er als ondernemer financieel voorstaat? En waar je terecht kan als je eventueel hulp nodig hebt als de zaken wat minder lopen en er een schuld ontstaat? Geldfit kan je hierbij helpen. Bij Geldfit doe jij de zakelijke test om erachter te komen! Ben je geen ondernemer meer maar wil je toch weten hoe de zaken ervoor staan? Dan kun je particuliere test doen.

De test bestaat uit een aantal korte vragen. Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je gericht advies en tips voor jouw onderneming. Jouw geldzaken zijn fit als jij iedere maand je vaste lasten kunt betalen en als je daarnaast genoeg geld overhoudt om van te leven.

Waarom Geldfit?

 Snel en makkelijk inzicht in jouw situatie

✓ Hulpaanbod in jouw buurt

✓ Anoniem en gratis

Gratis hulp voor ondernemers

Bij Geldfit Zakelijk kunnen ondernemers en ZZP’ers in Nederland gratis terecht voor gepaste hulp bij hun financiële situatie. De schulphulproute biedt onder andere zelfhulptoepassingen, een online vraagbaak, coaching van oud- of mede-ondernemers en doorverwijzing naar gemeenteloketten voor ondernemers met financiële problemen. Ook helpt Geldfit Zakelijk ondernemers bewust te maken van financiële risico’s en rechten. Het ondernemerskanaal is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute. Ben jij benieuwd naar je financiële situatie?

Doe de test

Wanneer zijn jouw geldzaken fit?