Toekomstgericht Ondernemen

Toekomstgericht ondernemen stimuleren in jouw regio? Het programma van Qredits helpt verder.

Veel ondernemers verkeren momenteel in ‘zwaar weer’. Nu de tijden zijn veranderd blijkt het bestaande businessmodel niet duurzaam. Ondernemerschap is het kloppend hart van je gemeente of in de regio. Dat wil je behouden. Voor deze ondernemers bieden wij het programma 'Toekomstgericht Ondernemen'.

Toekomstgericht Ondernemen

De titel van dit programma verklapt het al. Waar de ondernemers nu nog worstelen met het businessplan, zijn ze na het volgen van het programma helemaal klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Ze  worden getriggerd om zichzelf en hun bedrijf tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor hun bedrijf.

6 weken les

Hoe komen de ondernemers tot dit eindproduct? Daar hebben we bij Qredits een lesprogramma voor ontwikkeld. In de eerste zes weken zullen de ondernemers elke week online klassikaal begeleid worden door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op het gebied van persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we hen uit goed na te denken over hun model. Het uiteindelijke doel is een businessplan, dat staat als een huis!

100 dagen knallen

Na deze eerste zes weken hebben de deelnemers een nieuw businessmodel staan. In de 100 dagen erna gaan de ondernemers aan de slag. En omdat ze het programma niet in hun eentje volgen, maar in groepsverband, is er een stok achter de deur om de ervaringen, maar ook hun voortgang en uitdagingen in die 100 dagen met elkaar te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kunnen de ondernemers voor vragen terecht bij de docent. De ondernemer hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar is wel aan zet.

Terugkomsessie

Er wordt online een terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal; Waar staat de ondernemer nu, zo’n kleine vijf maand later? Wij durven te stellen dat ze dan toekomstgericht kunnen ondernemen. En daarmee zijn de ondernemers in jouw regio klaar voor de toekomst. Zo maken we ondernemend Nederland samen sterk. 

Individuele coaching

Ook is het een optie om een coachingstraject van drie maanden te reserveren. Deze coach helpt de ondernemer bij het aangepaste ondernemingsplan. De ondernemer heeft aan deze coach een waardevolle sparringspartner in de implementatiefase.

Kosten

De kosten voor het lesprogramma bedragen €6000,- waarbij we een maximum hanteren van 15 deelnemers. Per deelnemer liggen de kosten daarmee op €400,- exclusief btw.

Programma aanbieden?

Meer weten over dit programma en wat we voor jouw gemeente of ondernemershuis kunnen betekenen? Mail ons met je contactgegevens naar [email protected]. Vervolgens neemt Justin Hoevenberg (Regio Oost) of Rob Croonenberg (Regio West) contact met je op. Liever zelf even bellen voor meer informatie? Dan vind je hieronder de contactgegevens van beiden.

 

   Oscar Dragt | [email protected] | 06 39 34 24 68

   Rob Croonenberg | [email protected] | 06 46 17 69 16

 

Toekomstgericht Ondernemen