Trainingen

Wij houden van groei! Want als ondernemer is dat vaak een positief teken. En omdat Qredits jou als ondernemer support, bieden we verschillende trainingen aan. Zo kun jij het beste uit jezelf en je onderneming halen.

scroll naar beneden

Onze trainingen zijn op dit moment zowel online als onder veilige omstandigheden fysiek te volgen.

Vanuit Qredits bieden we jou als onze kredietklant gratis trainingen aan. Meld je hiervoor aan in MijnQredits. Want als partner in je ondernemerschapsreis vinden wij het belangrijk om je zoveel mogelijk verder te helpen. Door krediet, coaching, maar dus ook door gratis trainingen.

Let op! Er worden kosten in rekening gebracht wanneer je je bij verhindering niet tijdig afmeldt of zonder afmelding niet aanwezig bent bij een training. Bekijk de algemene voorwaarden voor de annulerings voorwaarden. 


Investeren in jezelf als ondernemer is ongelooflijk belangrijk. Gun jezelf deze tijd. Wij hebben trainingen ontwikkeld speciaal voor jou, met thema’s waarvan je zelf hebt aangegeven behoefte aan te hebben. Het zijn op maat gemaakte trainingen, geleid door professionals en we geven ze op inspirerende locaties. Per training zijn er maximaal 20 tot 25 deelnemers. We hebben dus veel aandacht voor jou! En daarbij krijg je de ruimte om te netwerken met de andere deelnemers. Enorm nuttig! Al overtuigd? Kies dan hieronder de training die het beste bij jou past.

 

Over onze trainingen

Trainingen

Focus & Klantengroei

Wil jij een volgende stap zetten als ondernemer en jouw bedrijf een flinke boost geven, zodat je in topvorm bent. Meld je dan snel aan voor onze training Focus & Klantengroei.

Trainingen

Marketing & Verkoop

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de training Marketing & Verkoop op één van onze locaties.

Trainingen

Social Media Basis

Wil jij social media inzetten voor je onderneming? Maar weet je niet hoe? Of ben je onzeker over wat er past bij jou en je bedrijf? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee avonden leer je de basis.

Trainingen

Social Media Gevorderd

Social media is jou bekend! Jij weet hoe belangrijk het is voor jouw onderneming en hebt al enige ervaring met het creëren van content en het lezen van statistieken. Tijdens deze training voor gevorderden leren we je graag nog meer over het inzetten van de Social Media kanalen.

Trainingen

Training Boekhouden Basis

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden op één van onze locaties. In drie avonden leer je de basis van boekhouden.

Trainingen

Boekhouden Gevorderd

Kerngetallen, grootboekrekening, journaliseren en liquiditeit. Beschik je wel al over de basiskennis, maar kennen deze boekhoudkundige termen ook nog geheimen voor jou? Geef je dan op voor onze training Boekhouden Gevorderd op één van onze locaties. In drie avonden ga je dieper in op de nodige boekhoudkundige stof.

Trainingen

Personeel & Leidinggeven

Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van een medewerker? Hoe tast je af welke sturing ieder personeelslid nodig heeft? De basis over Personeel & Leidinggeven leer je in deze avondtraining. Na afloop ontvang je een praktische reader boordevol tips!

Trainingen

Presenteren & Pitchen

De basis als je het ons vraagt! Want iedere keer als je over je eigen bedrijf spreekt heb je profijt van deze training. Tijdens de avondtraining Presenteren & Pitchen leer je technieken die direct toepasbaar zijn.

Trainingen

Online Marketing

Heb jij de geheimen rondom SEO en SEA ook nog niet ontdekt? Of wil je graag een website voor je eigen onderneming opzetten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Dan wil je de training Online Marketing echt niet missen!

Trainingen

Belastingen

Belastingaangifte doen. Krijg je het ook al warm als dit weer moet gebeuren? Toch is het jaarlijks weer een terugkomende zaak. Heb jij ook moeite met het verschil tussen de boxen en percentages? Of wil je weten waar de trucs voor een voordelige aangifte in zitten? Volg dan deze middagtraining Belastingen.

Trainingen

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. Op deze pagina lees je meer over de data, locaties en kan je je aanmelden.

Laat je overtuigen!

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Trainingen