Trainingen

Als ondernemer komt er vaak veel op je af, ook genoeg waar je niet direct voor gekozen hebt. Wij helpen je graag met alles wat bij het ondernemerschap komt kijken. Met onze praktische bedrijfstrainingen maak je de volgende dag al stappen vooruit! Samen maken we jou en je onderneming een stukje beter.

scroll naar beneden

Jouw dromen mogelijk maken

Je bent geen bedrijf begonnen om je onzeker te voelen over je pitch, je druk te maken over een ongemakkelijk gesprek met de boekhouder óf te klungelen met je zakelijke socials. Als ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Zodat je weer vooruit kan en je kan focussen op dat wat je het liefste doet.

En omdat geen ondernemer hetzelfde is, bieden wij 10 verschillende ondernemerstrainingen aan voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarmee is er altijd wel één die jou vooruit helpt. De trainingen worden gegeven door ervaren ondernemers, die je meenemen in voorbeelden uit de praktijk. En daarbij krijg je de kans om te sparren met andere deelnemende ondernemers!

De trainingen zijn zowel online als fysiek te volgen. Kies hieronder een moment en training die het beste bij jou past.Heb je een krediet bij Qredits? Dan zijn deze trainingen voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

Heb je je aangemeld voor een training, maar kun je toch niet aanwezig zijn? Meld je dan tijdig af. Er worden kosten in rekening gebracht wanneer je je niet tijdig afmeldt of zonder afmelding niet aanwezig bent bij een training. Bekijk de algemene voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden.

Over onze trainingen

Trainingen

Focus & Klantengroei

Ben jij een startende ondernemer, heb jij een eenmanszaak of ben jij een zzp’er? Dan is deze training iets voor jou! Kort en krachtig over je bedrijf kunnen vertellen. Jouw onderscheidend vermogen kennen en weten waar je de focus moet liggen.

Trainingen

Marketing & Verkoop

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de training Marketing & Verkoop op één van onze locaties.

Trainingen

Social Media Basis

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is dé plek om jouw doelgroep te bereiken. Weet je nog niet hoe jij social media kan inzetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor deze training.

Trainingen

Social Media Gevorderd

Social media is jou bekend! Jij weet hoe belangrijk het is voor jouw onderneming en hebt al enige ervaring met het creëren van content en het lezen van statistieken. Tijdens deze training voor gevorderden leren we je graag nog meer over het inzetten van de Social Media kanalen.

Trainingen

Training Boekhouden Basis

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor deze training en voorkom ongemakkelijke gesprekken met je boekhouder.

Trainingen

Boekhouden Gevorderd

Afschrijvingsmogelijkheden, je btw-aangifte, werken met een journaal en alle boekhoudkundige termen kennen voor jou geen geheimen meer na het volgen van deze training.

Trainingen

Personeel & Leidinggeven

Klaar om te groeien? Weet wat er allemaal komt kijken bij het aannemen van een medewerker en leer hoe je samen het bedrijf kan laten groeien bij deze training.

Trainingen

Presenteren & Pitchen

In één woord, in één zin én in één minuut jezelf kort en krachtig kunnen pitchen. Dat zorgt ervoor dat je jouw klant kunt overtuigen.

Trainingen

Online Marketing

Je eigen website leren opzetten en deze dan ook nog zó inrichten, dat de potentiële klant niet meer om jou heen kan. Na deze training zijn SEO en SEA voor jou geen abracadabra meer.

Trainingen

Belastingen

Krijg je het al warm als de tijd van belastingaangifte doen er weer aan komt? Leer alle ins & outs én trucs voor een voordelige aangifte.

Trainingen

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterk uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Trainingen

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. Op deze pagina lees je meer over de data, locaties en kan je je aanmelden.

Laat je overtuigen!

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Trainingen