Aanmelden

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. In de lijst hieronder vind je wanneer deze trainingen waar plaatsvinden. De lijst wordt door het jaar heen steeds ververst. De trainingen vinden door heel Nederland plaats, er is er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. We willen namelijk ondernemerschap altijd én overal stimuleren.

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte training die jou en je bedrijf verder helpt? Geef je dan nu op!

Aanmelden

Wat leuk dat je naar onze trainingen wilt komen en wat goed dat je jezelf deze tijd gunt.

Ben je kredietklant?

Goed nieuws! Dan bieden we deze trainingen gratis aan. Pak je 100% kortingscode erbij die je van ons per mail hebt ontvangen en meld je aan. Ook kan je je inschrijven via de mobiele app, hiervoor heb je geen kortingscode nodig. Wel zo makkelijk!

Ben je geen kredietklant?

Ook dan kan je naar onze trainingen komen. De kosten voor de trainingen bedragen tussen de €100,- en €250,-.

Heel veel plezier!

Om je aan te melden voor de Trainingen heb je een Qredits-account nodig. Heb je nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Account aanmaken Aanmelden

Over onze trainingen

Aanmelden

Focus & Klantengroei

Wil jij een volgende stap zetten als ondernemer en jouw bedrijf een flinke boost geven, zodat je in topvorm bent. Meld je dan snel aan voor onze training Focus & Klantengroei.

Aanmelden

Marketing & Verkoop

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de training Marketing & Verkoop op één van onze locaties.

Aanmelden

Social Media

Wil jij social media inzetten voor je onderneming? Maar weet je niet hoe? Of ben je onzeker over wat er past bij jou en je bedrijf? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee avonden leer je de basis.

Aanmelden

Boekhouden

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden op één van onze locaties. In vier avonden leer je de basis van boekhouden.

Aanmelden

Personeel & Leidinggeven

Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van een medewerker? Hoe laat je medewerkers op de door jou gewenste manier werken? Alles over Personeel & Leidinggeven leer je in deze training!

Aanmelden

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. Op deze pagina lees je meer over de data, locaties en kan je je aanmelden.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Aanmelden