Aanmelden

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. In de lijst hieronder vind je wanneer deze trainingen waar plaatsvinden. De lijst wordt door het jaar heen steeds ververst. De trainingen vinden door heel Nederland plaats, er is er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. We willen namelijk ondernemerschap altijd én overal stimuleren. De prijzen zijn exclusief btw. Ga je er mee akkoord dat we jou per e-mail op de hoogte mogen houden? Dan ontvang je ook onze nieuwsbrief.

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte training die jou en je bedrijf verder helpt? Geef je dan nu op!

Aanmelden

Wat leuk dat je naar onze trainingen wilt komen en wat goed dat je jezelf deze tijd gunt.

Ben je kredietklant?

Goed nieuws! Dan bieden we deze trainingen gratis aan. Ook kan je je inschrijven via de mobiele app. Wel zo makkelijk!

Aanmelden voor de trainingen kan in MijnQredits.

Inloggen in MijnQredits

Training Focus & Klantengroei Eendaagse training

ma 13-12-21 09:00
Omgeving Groningen
€350
13/22

Training Marketing & Verkoop Eendaagse training

ma 22-11-21 09:00
Online training
€350
Vol

Training Presenteren & Pitchen Eendaagse training

do 16-12-21 19:00
Omgeving Rotterdam
€150
7/20

Training Online Marketing Eendaagse training

wo 27-10-21 19:00
Omgeving Eindhoven
€150
4/25
wo 01-12-21 19:00
Online Training
€150
9/25

Training Belastingen Eendaagse training

di 09-11-21 19:00
Omgeving Deventer
14/25

Training Social Media Gevorderd Meerdaagse training

do 11-11-21 19:00
Omgeving Breda
€300
12/25

Training Boekhouden Basis Meerdaagse training

do 25-11-21 19:00
Omgeving Deventer
€450
10/20

Training Boekhouden Gevorderd Meerdaagse training

do 04-11-21 19:00
Omgeving Utrecht
€450
13/20

Over onze trainingen

Aanmelden

Focus & Klantengroei

Wil jij een volgende stap zetten als ondernemer en jouw bedrijf een flinke boost geven, zodat je in topvorm bent. Meld je dan snel aan voor onze training Focus & Klantengroei.

Aanmelden

Marketing & Verkoop

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de training Marketing & Verkoop op één van onze locaties.

Aanmelden

Social Media Basis

Wil jij social media inzetten voor je onderneming? Maar weet je niet hoe? Of ben je onzeker over wat er past bij jou en je bedrijf? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee avonden leer je de basis.

Aanmelden

Social Media Gevorderd

Social media is jou bekend! Jij weet hoe belangrijk het is voor jouw onderneming en hebt al enige ervaring met het creëren van content en het lezen van statistieken. Tijdens deze training voor gevorderden leren we je graag nog meer over het inzetten van de Social Media kanalen.

Aanmelden

Training Boekhouden Basis

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden op één van onze locaties. In drie avonden leer je de basis van boekhouden.

Aanmelden

Boekhouden Gevorderd

Kerngetallen, grootboekrekening, journaliseren en liquiditeit. Beschik je wel al over de basiskennis, maar kennen deze boekhoudkundige termen ook nog geheimen voor jou? Geef je dan op voor onze training Boekhouden Gevorderd op één van onze locaties. In drie avonden ga je dieper in op de nodige boekhoudkundige stof.

Aanmelden

Personeel & Leidinggeven

Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van een medewerker? Hoe tast je af welke sturing ieder personeelslid nodig heeft? De basis over Personeel & Leidinggeven leer je in deze avondtraining. Na afloop ontvang je een praktische reader boordevol tips!

Aanmelden

Presenteren & Pitchen

De basis als je het ons vraagt! Want iedere keer als je over je eigen bedrijf spreekt heb je profijt van deze training. Tijdens de avondtraining Presenteren & Pitchen leer je technieken die direct toepasbaar zijn.

Aanmelden

Online Marketing

Heb jij de geheimen rondom SEO en SEA ook nog niet ontdekt? Of wil je graag een website voor je eigen onderneming opzetten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Dan wil je de training Online Marketing echt niet missen!

Aanmelden

Belastingen

Belastingaangifte doen. Krijg je het ook al warm als dit weer moet gebeuren? Toch is het jaarlijks weer een terugkomende zaak. Heb jij ook moeite met het verschil tussen de boxen en percentages? Of wil je weten waar de trucs voor een voordelige aangifte in zitten? Volg dan deze middagtraining Belastingen.

Aanmelden

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. Op deze pagina lees je meer over de data, locaties en kan je je aanmelden.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Aanmelden