Aanmelden

Aanmelden

Alle trainingen worden sowieso tot einde dit jaar alleen online aangeboden

 

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. In de lijst hieronder vind je wanneer deze trainingen waar plaatsvinden. De lijst wordt door het jaar heen steeds ververst. De trainingen vinden door heel Nederland plaats, er is er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. We willen namelijk ondernemerschap altijd én overal stimuleren.

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte training die jou en je bedrijf verder helpt? Geef je dan nu op!

Training Boekhouden Meerdaagse training

di 24-11-20, di 01-12-20, di 08-12-20
Online Training,
Vol

Training Social Media Meerdaagse training

di 10-11-20, di 17-11-20
Online Training,
Vol

Training Focus & Klantengroei Eendaagse training

ma 07-12-20
Onder voorbehoud, omgeving Delft, Optioneel online
Vol

Training Marketing & Verkoop Eendaagse training

ma 23-11-20
Onder voorbehoud online, Online Training
Beschikbaar: 9
ma 14-12-20
Onder voorbehoud, Optioneel online
Beschikbaar: 17

Training Personeel & Leidinggeven Eendaagse training

wo 18-11-20
Online Training,
Beschikbaar: 4

Training Presenteren & Pitchen Eendaagse training

do 10-12-20
Online Training,
Beschikbaar: 7

Training Online Marketing Eendaagse training

do 19-11-20
Online Training,
Vol
di 01-12-20
Online Training,
Beschikbaar: 6

Aanmelden

Wat leuk dat je naar onze trainingen wilt komen en wat goed dat je jezelf deze tijd gunt.

Ben je kredietklant?

Goed nieuws! Dan bieden we deze trainingen gratis aan. Pak je 100% kortingscode erbij die je van ons per mail hebt ontvangen en meld je aan. Ook kan je je inschrijven via de mobiele app, hiervoor heb je geen kortingscode nodig. Wel zo makkelijk!

Om je aan te melden voor de Trainingen heb je een Qredits-account nodig. Heb je nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Account aanmaken Aanmelden

Over onze trainingen

Aanmelden

Focus & Klantengroei

Wil jij een volgende stap zetten als ondernemer en jouw bedrijf een flinke boost geven, zodat je in topvorm bent. Meld je dan snel aan voor onze training Focus & Klantengroei.

Aanmelden

Marketing & Verkoop

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de training Marketing & Verkoop op één van onze locaties.

Aanmelden

Social Media

Wil jij social media inzetten voor je onderneming? Maar weet je niet hoe? Of ben je onzeker over wat er past bij jou en je bedrijf? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee avonden leer je de basis.

Aanmelden

Boekhouden

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden op één van onze locaties. In vier avonden leer je de basis van boekhouden.

Aanmelden

Personeel & Leidinggeven

Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van een medewerker? Hoe tast je af welke sturing ieder personeelslid nodig heeft? De basis over Personeel & Leidinggeven leer je in deze avondtraining. Na afloop ontvang je een praktische reader boordevol tips!

Aanmelden

Presenteren & Pitchen

De basis als je het ons vraagt! Want iedere keer als je over je eigen bedrijf spreekt heb je profijt van deze training. Tijdens de avondtraining Presenteren & Pitchen leer je technieken die direct toepasbaar zijn.

Aanmelden

Online Marketing

Heb jij de geheimen rondom SEO en SEA ook nog niet ontdekt? Of wil je graag een website voor je eigen onderneming opzetten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Dan wil je de training Online Marketing echt niet missen!

Aanmelden

Belastingen

Belastingaangifte doen. Krijg je het ook al warm als dit weer moet gebeuren? Toch is het jaarlijks weer een terugkomende zaak. Heb jij ook moeite met het verschil tussen de boxen en percentages? Of wil je weten waar de trucs voor een voordelige aangifte in zitten? Volg dan deze middagtraining Belastingen.

Aanmelden

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. Op deze pagina lees je meer over de data, locaties en kan je je aanmelden.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Aanmelden