Training Boekhouden Basis

Cijfers. Winst. Omzet. Boekhouding.

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden op één van onze locaties. In drie avonden leer je de basis van boekhouden.

scroll naar beneden

In de eerste jaren als ondernemer kan de administratie nog wel eens ingewikkeld zijn. Je moet de juiste wegen weten te bewandelen en alles moet netjes op papier staan voor de overheid. Daarnaast ben je hartstikke druk met je klanten en de startfase. En daarbovenop; de boekhouding is nou ook niet meteen het leukste klusje.

Een gezonde onderneming heeft administratief alles op orde. Inzicht in de kosten en baten van je onderneming kunnen je ook inzicht geven in kansen op de markt.  Maar zonder een goede basiskennis over hoe je efficiënt je boekhouding kunt bijhouden is het vaak een blok aan het been. De training ‘Boekhouden Basis’ helpt je bij de beginselen van de administratie van je bedrijf.

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze avonden (19:00 tot 21:30 uur)

- Weet jij hoe je een balans opmaakt.
- Ken jij de verschillende posten op je balans.
- Zijn boekhoudkundige termen geen onbekende meer.
- Heb jij inzicht in je eigen boekhouding.
- Kun jij zonder schroom het gesprek met je boekhouder aangaan.

In slechts drie avonden krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van een zeer ervaren trainer. In een kleine setting gaan we aan de slag om een volgende stap te zetten.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Boekhouden Basis