Training Boekhouden Basis

Cijfers. Winst. Omzet. Boekhouding.

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden op één van onze locaties. In drie dagdelen leer je de basis van boekhouden.

scroll naar beneden

 

Vlottende activa, fiscale winst, jaarrekening en liquiditeit; schiet jij ook lichtelijk in de vlekken bij deze woorden? Heb jij nog geen kennis over boekhouden? Geef je dan op voor onze training Boekhouden Basis en voorkom ongemakkelijke gesprekken met je boekhouder. Wij komen jou persoonlijk begeleiden.

Als (startende) ondernemer komt er genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Zo ben je vast geen bedrijf gestart om je druk te maken over de boekhouding. Deze training Boekhouden Basis leert je om administratief alles op orde te houden. Want inzicht in je kosten en baten, kunnen je ook inzicht geven in kansen op de markt.

"Ik kon bij de trainer terecht met al mijn vragen en kreeg daar een duidelijk antwoord op. De dag na de training kon ik direct aan de slag."

Na deze training...

  • Weet jij hoe je overzicht houdt in je financiële administratie met behulp van een balans;
  • Ken jij de verschillende posten op je balans en weet jij hoe deze zich tegen elkaar verhouden;
  • Zijn boekhoudkundige termen voor jou niet meer onbekend;
  • Heb je inzicht in je eigen inkomsten en uitgaven;
  • Én kun jij, zonder je ongemakkelijk te voelen, het gesprek met je boekhouder aangaan.

Dit alles leer je in drie dag- of avondtrainingen van 3 uur. De training wordt gegeven door een ervaren ondernemer. Hij of zij luistert, maar geeft vooral handvatten om de volgende dag al mee aan de slag te kunnen. Na deze interactieve training beschik jij over de basiskennis van Boekhouden voor ondernemers.

Deze training is voor de ondernemer die nog geen kennis heeft van boekhouden. Beheers jij de basiskennis over Boekhouden al? Kijk dan eens naar onze Training Boekhouden Gevorderd.

De kosten voor deze training zijn €450,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Boekhouden Basis