Training Focus & Klantengroei

Groei. Focus. Ambitie. Kracht.

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de training Focus & Klantengroei op één van onze locaties.

scroll naar beneden

 

Ben jij een startende ondernemer, heb jij een eenmanszaak of ben jij een zzp’er? Dan is deze training iets voor jou! Kort en krachtig over je bedrijf kunnen vertellen. Jouw onderscheidend vermogen kennen en weten waar de focus moet liggen. Dát leer je bij onze training Focus & Klantengroei.

Ben je klaar om nu écht stappen te gaan maken met jouw onderneming? Doorbreek het plafond door te groeien. Wanneer jij hét onderscheidend vermogen leert kennen van jouw product of dienst, zet je stappen! Er liggen ongetwijfeld veel kansen voor het oprapen. Deze kansen pakken? Zet de eerste stap en volg de training Focus & Klantengroei.

"Door de kleine grootte van de groep had ik het idee dat we persoonlijk werden getraind. Iedereen kwam goed aan het woord en er werd ook echt naar mijn persoonlijke situatie gekeken. Super goede persoonlijke aandacht.”

Na de training...

  • Ken jij het onderscheidend vermogen van jouw product/dienst;
  • Weet je hoe je deze kan inzetten om boven concurrenten uit te steken;
  • Heb je handvatten gekregen om weer stappen te kunnen zetten;
  • Weet je waar de focus moet liggen;
  • Kun je kort en krachtig over je bedrijf vertellen;
  • Én leer je jouw ondernemerskracht benutten.

Dit alles leer je in een eendaagse training, die begint om 09:00 en eindigt om 17:00. De training wordt gegeven door twee ervaren ondernemers die professional zijn op dit vlak. Zij luisteren, maar geven vooral handvaten om de volgende dag al mee aan de slag te kunnen. Na deze interactieve, resultaatgerichte training hebben we samen jouw onderneming naar een hoger niveau getild!

De kosten voor deze training zijn €350,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

"Een hele boeiende training door vakbekwame trainers. In één dag weer bij de kern van mijn bedrijf en ik zit vol energie. Goede interactie en de dynamiek tussen de trainers was ook top. Dit wisten ze direct goed over de groep te verspreiden. Ga zo door!”

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Alvast even voorpoeven...

Benieuwd hoe de training in z’n werk gaat? Bekijk hier de video!

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Focus & Klantengroei