Training Marketing & Verkoop

Sales. Waarde. Doelgroep. Kracht.

Heb je ook moeite om jouw product of dienst aan de klant te laten zien? Wat maakt jou nou uniek? Ga ermee aan de slag tijdens de training Marketing & Verkoop.

scroll naar beneden

 

Je doelgroep door en door kennen en ze vervolgens op de juiste manier weten te bereiken. Dat is voor jou geen probleem meer na het volgen van onze training Marketing & Verkoop.

Jouw product of dienst succesvol over de bühne brengen bij de doelgroep, begint bij het kennen van de waarde propositie van jouw organisatie. Maar wie is exact mijn doelgroep? Welke voordelen willen zij zien? En hoé spreek ik hen aan?

Om je onderscheidend vermogen te kennen en daarmee vervolgens op de juiste manier je doelgroep te bereiken, valt niet mee. Althans, nog niet. Na deze training Marketing & Verkoop weet jij namelijk exact hoe dat moet!

"De training van super! Het niveau was prettig, voldoende handvatten en tips om direct mee aan de slag te gaan en iedereen kreeg genoeg persoonlijke aandacht.”

Na deze training...

  • Ken je de toegevoegde waarde van jouw product of dienst;
  • Ken jij je doelgroep en weet je hoe je deze kunt bereiken;
  • Pak jij acquisitie met beide handen aan en kan jij verschillende verkoopstijlen;
  • Én leer je jouw persoonlijke leerdoelen van ondernemerskracht benutten.

Dit alles leer je in een eendaagse training, die begint om 09:00 en eindigt om 17:00. De training wordt gegeven door ervaren ondernemers/professionals, die naar je luisteren en vervolgens handvatten geven om toe te passen. Daarnaast krijg je de ruimte om te sparren met je mede ondernemers.

Na deze interactieve, resultaatgerichte training kan jij thuis meteen aan de slag. Je krijgt verschillende ‘tools’ aangereikt, die je zullen helpen om stappen te maken!

De kosten voor deze training zijn €350,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

“Een trainer die duidelijk verstand van zaken heeft. Dat geeft heel veel vertrouwen. Jullie trainers zijn echt bevlogen en inspirerend.”    

Aanmelden            Ontdek andere trainingen

 

Alvast even voorproeven…

Benieuwd hoe de training in z’n werk gaat? Bekijk hier de video!

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Marketing & Verkoop