Training Marketing & Verkoop

Sales. Waarde. Doelgroep. Kracht.

Heb je ook moeite om jouw product of dienst aan de klant te laten zien? Wat maakt jou nou uniek? Ga ermee aan de slag tijdens de training Marketing & Verkoop.

scroll naar beneden

Vind je het lastig om jouw onderscheidend vermogen en de marktpositionering van je onderneming te benoemen? Loopt je marketing spaak, of worstel je met het bereiken van je doelgroep? Tijdens deze training Marketing & Verkoop beginnen we bij de kern: je waarde propositie.


Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze eendaagse training (09:00 tot 17:00 uur)

- Ben je bewust van de toegevoegde waarde van je product of dienst.
- Ken jij je doelgroep en weet je ze te bereiken.
- Pak jij acquisitie met beide handen aan.
- Benut je jouw persoonlijke kracht als ondernemer.

Vaak zijn er veel vragen die leiden tot deze waarde propositie. Welk product/dienst bied ik mijn klanten aan? Wat zijn voor je doelgroep de voordelen van jouw unieke product? En wie is eigenlijk exact mijn doelgroep en welke kanalen kan ik inzetten om de relaties met mijn klanten zo goed mogelijk te onderhouden? Tijdens de training worden deze vragen behandeld en kun je samen met de trainers en je medeondernemers sparren over jouw antwoorden.

Veel ondernemers hebben moeite met acquisitie, want ze hebben het gevoel ‘zeurend’ over te komen bij de klant. In deze training hebben we het over verschillende strategieën om acquisitie te benaderen. Je krijgt verschillende ‘tools’ aangereikt waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

In slechts één dag krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van een zeer ervaren trainer. In een kleinschalige setting gaan we aan de slag om een volgende stap te zetten. Na deze training kun je meer klanten genereren en sneller tot bedrijfsgroei komen.

Aanmelden            Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Marketing & Verkoop