Training Social Media Basis

Social. Online. Marketing. Basis.

Wil jij social media inzetten voor je onderneming? Maar weet je niet hoe? Of ben je onzeker over wat er past bij jou en je bedrijf? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee dagdelen leer je de basis.

scroll naar beneden

Social media marketing is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is dé plek om jouw doelgroep te bereiken. Weet je nog niet hoe jij social media kan inzetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze training Social Media Basis, tijdens de training leer jij dit!

Het kiezen van de juiste kanalen, uitpluizen hoe de verschillende kanalen werken én het op de juiste manier kunnen inzetten van jouw kanaal voor de juiste doelgroep. Dat kan best een klus zijn. Maar je kunt er niet meer omheen. 

Daarom leren wij je tijdens de training alles wat je moet weten om social media in te kunnen zetten voor jouw bedrijf met deze training Social Media Basis! Handvaten waar je direct mee aan de slag kunt.

"Door jullie training heb ik veel meer grip op mijn sociale media, dat voelt zo goed. Ook vond ik het heel leuk om de verhalen van andere ondernemers te horen. We konden ook echt van elkaar leren. Die interactie was erg leuk."

Na de training...

  •  Heb jij een beeld van alle functionaliteiten van de sociale media platformen;
  • Weet je welke kanalen er zijn en hoe jij deze in kunt zetten;
  • Weet jij jouw doelgroep online te bereiken;
  • Begrijp jij de kracht van authentieke content en de toegevoegde waarde van deze content op het algoritme;
  • Én meet jij zelf hoe de berichten hebben gescoord op de socials.

Dit alles leer je in twee dag- of avondtrainingen van 3 uur. De training wordt gegeven door ervaren ondernemers/professionals, die alle kennis hebben om jou te helpen. Het is een interactieve training, waarbij je de ruimte krijgt om te sparren met medeondernemers. Na deze training is jouw bedrijf online niet meer te missen!

Beheers je deze basiskennis over social media al? Kijk dan eens naar onze Training Social Media Gevorderd.

De kosten voor deze training zijn €300,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

"De kennis van de trainers is echt up-to-date. Ik weet nu precies wat mijn doelgroep wenst te zien op Social Media."

Aanmelden            Ontdek andere trainingen

 

Alvast inspiratie...

Wil jij je alvast laten inspireren? Bekijk dan ons webcollege!

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Social Media Basis