Training Social Media Basis

Social. Online. Marketing. Basis.

Wil jij social media inzetten voor je onderneming? Maar weet je niet hoe? Of ben je onzeker over wat er past bij jou en je bedrijf? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee avonden leer je de basis.

scroll naar beneden

Onze trainingen zijn op dit moment zowel online als onder veilige omstandigheden fysiek te volgen.

Iedereen roept altijd hoe belangrijk het gebruik van sociale media is voor je bedrijf. En dat je het ‘moet’ gebruiken. Maar hoe doe je dit en wanneer doe je het goed? Je hebt al zo weinig tijd als ondernemer, dan is het uitpluizen van de verschillende platformen best een klus. We helpen je graag een handje en daarom organiseren we vanuit Qredits een training ‘Social Media’.

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze avonden (19:00 tot 21:30 uur)

- Heb je kennis gemaakt met de verschillende sociale platformen
- Weet jij jouw doelgroep te bereiken
- Kun jij je bedrijfsaccount updaten en nieuws delen
- Benut jij de kracht van passende content
- Meet jij zelf hoe de berichten hebben gescoord op de socials

Voor ondernemers valt er op social media gebied zoveel te halen qua promotie van je bedrijf of om acties te stimuleren. Maar zonder een goede basis kunnen online probeersels ook negatief uitpakken. De training ‘Social Media’ helpt je bij de beginselen van het ‘online zijn’ met je bedrijf. Ben jij er zeker van dat jij deze basiskennis al beheerst? Ga dan aan de slag met de cursus Social Media voor gevorderden.

In slechts twee avonden krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van een zeer ervaren trainer. In een kleine setting gaan we aan de slag om een de eerste stap te zetten.

Aanmelden            Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Social Media Basis